... Huurverlaging

Huurverlaging

De doelstelling van Sint Trudo is om minimaal 90% van de huren onder de eerste aftoppingsgrens te houden. In 2017 bedraagt deze € 592,55. Op deze wijze garanderen we voor al onze huurders die daarvan afhankelijk zijn een optimaal gebruik van de huurtoeslag. Bovendien voorkomen we dat huurders door de huurverhoging mogelijk hun recht op huurtoeslag verliezen.

Derhalve gaan we per 1 juli bij 536 huurders de huur verlagen naar € 592,55. De tegenprestatie die we vragen is dat de huurder de huur betaalt via een automatische incasso, er na 1 juli geen storneringen zijn van de huurbetaling, en de huurder zijn correcte NAW-gegevens, emailadres, telefoonnummer(s) en bankrekeningnummer heeft doorgegeven.

Niet voor de huurverlaging in aanmerkingen komen huurders van huurwoningen die we rekenen tot de middeldure huur. Het gaat om woningen in de Lichttoren, de grote lofts in Anton en Gerard, de Kalmoestoren, Nieuwe Fellenoord, Don Bosco en buiten Eindhoven: Sjef van Schaijkstraat, Jan den Bellemanstraat en Vennekeshof.

   
Copyright © 2020 Stichting Klantenplatform. All Rights Reserved.